Serie A

Így köszöntötte a Curva Sud a Milan vezetőségét (acmilan.hu)

0

Hétfő este nem akármilyen meglepetésben volt része a Milan vezetőségének, ugyanis rengeteg Rossoneri-drukker gyűlt össze a klub székháza előtt.

Egy héttel ezelőtt ért véget a 2020/2021-es idény és a Milan az Atalanta legyőzésével a második helyen végzett a Serie A-ban, így 7 év után újra kvalifikálta magát a BL-be.

A Curva Sud Milano nagy létszámú delegációja hétfőn az esti órákban megjelent a Casa Milan előtt és látványos fényjátékkal illetve szurkolói énekekkel fejezték ki köszönetüket a klubnak és a csapatnak az elért eredményekért. A klub alkalmazottai, Paolo Maldinivel és Frederic Massarával az élen kijöttek a szurkolótáborhoz és megköszönték a támogatást.

Maldini beszéde a drukkerekhez: “Nagyon köszönjük srácok az évek során nyújtott támogatást, ezt játékosként és igazgatóként is elmondhatom. Ez még csak a kezdet. Ez egy kiindulópont. Voltak nehéz pillanatok és még lesznek is, de úgy gondolom, hogy megfelelő módon néztünk szembe ezekkel. Mi vagyunk a Milan és a legjobbak között a helyünk. Köszönjük, még egyszer!”

VIDEÓ:

 

 

The post Így köszöntötte a Curva Sud a Milan vezetőségét appeared first on AC Milan Club Budapest.

Hozzászólások

A hozzászólások nincsenek engedélyezve.