Serie A

Egy hónapig két kulcsember is hiányozhat (acmilan.hu)

0

2022 telén lesz az Afrikai Nemzetek Kupája, ami komoly problémát okozhat a Milan számára, ugyanis akár hosszú hetekig nem számíthat két kulcsjátékosára.

A MilanNews beszámolója szerint az Afrika kupát 2022. január 9. és február 6. között rendezik meg Kamerunban, miután a szövetség a járvány miatt elhalasztotta az eseményt.

A tornára Algéria és Elefántcsontpart is kvalifikálta magát, ami azt jelenti, hogy a Milan játékosok közül Ismael Bennacer és Franck Kessié is meghívót kaphat, hiszen mindketten kulcsemberek hazájuk nemzeti csapatában.

Ebben az esetben a válogatottbeli kötelezettségek teljesítése miatt a Milannak közel egy hónapig nélkülöznie kell Kessiét és Bennacert is, ám a pótlásuk komoly fejtörést okozhat. Így a Milan vezetőségének már a nyári átigazolási időszakban arra kell törekednie, hogy mennyiségben és minőségben is meglegyen a létszám a középpályán, hiszen jó eséllyel a szezon kellős közepén egyszerre két kulcsemberére sem számíthat.

Soualiho Meité a kölcsön lejárta után visszatér a Torinóhoz, míg Sandro Tonalit végleg megvásárolja a klub – jelenleg a részletekről és az összegről zajlanak a tárgyalások a Bresciával. Ezen kívül Rade Krunic sorsa kérdéses, míg Tommaso Pobega kölcsönszerződése lejár a Speziával.

The post Egy hónapig két kulcsember is hiányozhat appeared first on AC Milan Club Budapest.

Hozzászólások

A hozzászólások nincsenek engedélyezve.