Magyar válogatott

Mezőkövesd: AC Milanban nevelkedett kapust igazoltak, befutott a Vasas korábbi játékosa is – hivatalos (csakfoci.hu)

0

Riccardo Piscitelli az AC Milan együttesében nevelkedett, majd 2010-től az U19-eseknéál szerepelt, a 2012-2013-as idényben a Carrarese csapatában szerepelt. Egy évvel később a Beneventohoz igazolt, ahol összesen öt évet játszott. 2018 decemberében a Carpi szerződtette, majd 2019 nyarán a Dinamo Bukaresthez írt alá. Tavaly pedig a CD Nacional játékosa volt.

A 27 éves kapus az olasz Primavera B-ben 36 találkozón védett, a Serie C-B-ben 26, míg a Serie C-C-ben 21 alkalommal állt a gólvonal előtt, a Serie B-ben 18-szor. A román élvonalban 23 meccsen lépett pályára.

Bősz Levente a 2013/14-es idényben az Újpest színeiben mutatkozott be a felnőttek között, majd innen a Diósgyőrhöz került. Egy év kitérő erejéig a német BSV Rehden-ben is játszott, majd hazaigazolása után a Dunaújvárosban és a Vasasban is játszott – a fővárosi gárdában két év alatt 18 bajnokin és 4 kupameccsen szerepelt. A legutóbbi szezonban a román ACSM Poli Iasi-t erősítette.

The post Mezőkövesd: AC Milanban nevelkedett kapust igazoltak, befutott a Vasas korábbi játékosa is – hivatalos appeared first on csakfoci.hu.

Hozzászólások

A hozzászólások nincsenek engedélyezve.