Magyar válogatott

Másik magyar sportcsatornán lesz látható az egyik legizgalmasabb topbajnokság és a Bajnokok Ligája is (csakfoci.hu)

0

A minél szélesebb nézői bázis elérésére törekvő Sport TV komoly döntésre szánta el magát 2021-ben, jelentősen átalakítja a hétközi és a hétvégi műsorkínálatát egyaránt. Két új megállapodást is kötött, az egyiket az UEFA-val, a másikat a Serie A-val, így hétköznap, kedden és szerdán Bajnokok Ligája-mérkőzéseket, hétvégén pedig az olasz labdarúgó bajnokság rangadóit követhetik majd a Sport1 és Sport2 nézői.

A csatornákra 2018 után visszakerülő UEFA Bajnokok Ligája vitathatatlanul a legrangosabb klubfutball-sorozat a világon, és a lebonyolítási rendszernek köszönhetően fordulónként összesen akár nyolc BL-mérkőzést is élőben tud közvetíteni a Sport1 és a Sport2 (kedden és szerdán 4-4-et).

A keddi és szerdai focidömping során a földkerekség legjobb futballcsapatait láthatjuk, és a nap végi összefoglalóinkban minden gól képernyőre kerül a sorozatból.

A Serie A megszerzése érdekében a Sport TV lemondott a Bundesliga-jogokról, abban bízva, hogy a hétvégi nézettség emelkedik az új jog bevezetésével.

Szombaton és vasárnap a kézilabda mellett az olasz foci lesz a kínálat legékesebb darabja, amelyet ismét országos lefedettségű csatornákon követhetnek a nézők. Rendkívül előnyös konstrukció a Bundesligával szemben, hogy a német fociból megszokott hat élő közvetítés helyett immár nyolc találkozó is képernyőre kerülhet.

Ráadásul Olaszországban trónfosztás történt, az Inter letaszította a 2012 óta uralkodó Juventust, a mezőny első felében olyan ismert és kedvelt klubok tűnnek fel, mint az Atalanta, a Milan, a Napoli, a Lazio vagy a Roma. Izgalomból és szenvedélyből nem lesz tehát hiány, ahogyan karakterből sem, elég csak arra gondolni, hogy a már eddig is sztárjátékosokból és sztáredzőkből álló mezőnyhöz csatlakozik José Mourinho is az AS Roma kispadján.

– Végtelen öröm, hogy a labdarúgás csúcssorozata, a Bajnokok Ligája, amely a világon minden futballszeretőt a tévék elé ültet keddenként és szerdánként, most visszatért hozzánk. Nagyon büszkék vagyunk arra is, hogy 12 év kihagyás után a legszenvedélyesebb liga, a Serie A is visszatér a csatornáinkra. Reményeink szerint az olasz bajnokság még több nézőt szögez majd a képernyők elé, mint a Bundesliga, már csak azért is, mert a Serie A az erőviszonyok jelenlegi állása szerint az egyik legizgalmasabb topbajnokság Európában – mondta a jogszerzésről Máté Pál, a Sport TV programigazgatója.

Az olasz bajnokik mellett a Coppa Italiával lesz a következő időszakban is teljes az olasz labdarúgó-csomag.

The post Másik magyar sportcsatornán lesz látható az egyik legizgalmasabb topbajnokság és a Bajnokok Ligája is appeared first on csakfoci.hu.

Hozzászólások

A hozzászólások nincsenek engedélyezve.