Magyar válogatott

Kiborult a játékvezetőkre a sportigazgató a Fradi-meccs után: “Ezeket a döntéseket megmosolyogja az, aki valaha is futballozott” (csakfoci.hu)

0

Az NB I 11. helyén álló Budafoki MTE sportigazgatója, Oláh Lóránt a Ferencváros elleni (0-4) legutóbbi hazai bajnoki kapcsán elmondta, a nagy különbségű vereség túlzó a játék képét tekintve, mint ahogyan Huszti András kiállítása is.

– Sajnos nem először fordul elő, hogy a játékvezetők olyan esetekben sújtanak minket eredményt befolyásoló ítéletekkel, amikor mérlegelési lehetőségük van. Itt nem egyértelmű szituációkról, durva, szándékos és sérülésveszélyes megmozdulásokról van szó. Sem vasárnap, Huszti András kiállításánál, sem korábban Újpesten, Kulcsár Kornél piros lapjánál nem történt olyan, amit egyértelműen ilyen súlyos módon kellett volna büntetni – mondta kritikusan a klubhonlapon Oláh. – Ezeket a döntéseket megmosolyogja az, aki valaha is futballozott és reálisan értékel. Félreértés ne essék, nem mentem fel a játékosainkat, de a játékvezetőktől elvárható, hogy a játékért és ne annak elrontásáért működjenek. Értem és tudom, hogy aki dolgozik, az hibázik, viszont a hasonló szituációknál a bíróknak kell hogy legyen más eszközük is arra, hogy megoldják a helyzetet.

A szezonból hat mérkőzés van hátra, a végjátéknak 26 ponttal, az utolsó előtti helyről vág neki a budafoki együttes.

– Minden nehézség ellenére maximálisan bízunk a játékosokban. Hiszünk egymásban és abban, hogy sikerül bennmaradnunk az élvonalban. Sok nehéz feladatot megoldottunk már együtt és most sem adjuk fel. A végsőkig fogunk dolgozni azért, hogy elérjük a célunkat – mondta Oláh Lóránt.

Csizmadia: “A Fradinál csinálnak egy hisztit és utána még mi kapunk pirosat”; Szabics: “Ez nem is jeles volt, hanem 10-es” – így látták az edzők

The post Kiborult a játékvezetőkre a sportigazgató a Fradi-meccs után: “Ezeket a döntéseket megmosolyogja az, aki valaha is futballozott” appeared first on csakfoci.hu.

Hozzászólások

A hozzászólások nincsenek engedélyezve.