Magyar válogatott

Eb 2020: “Magyarország=partigyilkos” – a Rossi-csapatnál találták meg a csoportunk X-faktorát (csakfoci.hu)

0

Érdekes vállakozába fogott egy nappal az Európa-bajnokság rajtja előtt az észak-amerikai fociportál, a thescore.com, amely valamennyi Eb-csoporton végighaladva próbálta megtalálni egy-egy négyes “X-faktorát”, azaz azt a talán nem is várt pluszt, amely az egész csoport végkimeneletére döntő hatással lehet.

Ezt a mi kvartettünk, azaz az F-csoport esetében a magyar válogatottnál találták meg, amely Franciaországgal, Németországgal és Portugáliával találkozik majd. És rögtön egy érdekes hasonlattal is élnek, méghozzá az itthon is vetített, “Szezám utca” c. népszerű bábfilmsorozat egyik játékos feladatához hasonlítva a csoportunk esélyeit. A “One of These Things”, azaz az “Ezen dolgok egyike” c. feladatban a gyerekeknek azt az egy dolgot kellett megtalálnia a négyből, amely nem illik a többi háromhoz.

A fentebbi videón a magyar válogatott a “kék lufi”, amely nem feltétlenül van riválisai szintjén…

És így összegezték, hogy bár kilógunk a kontinenstorna halálcsoportjából, ennek ellenére még bajt is okozhatunk  a nagyoknak:

“Öt év telt el, mióta a magyarok szórakoztató focit bemutatva megnyerték a csoportjukat a franciaországi Eb-n, Király Gábor emlékezetes szürke mackónadrája által is fémjelezve. Most viszont három örök nagyágyú közé sorsolták őket és szánjunk egy pillanatot Marco Rossira is, akinek ráadásul egyik sztárjátékosa, a sérülés után bajlódó Szoboszlai Dominik nélkül kellene helytállnia csapatával.

Mégis, megvan a magyarok előtt az esély, hogy ők legyenek az Eb legnagyobb partigyilkosai, pláne, hogy hazai pályán fogadhatják a csoportban Portugáliát és Franciaországot is. A “Gulyás-pressing”, azaz a magyarok agresszív letámadásai sok bosszúságot okozhatnak a riválisoknak, és azért a válogatottjuk magja (Gulácsi, Orbán, Sallai, Szalai) mégiscsak a Bundesligában futballozik.

Emiatt akár például a német válogatott játéka is ismerős lehet majd a számukra, sőt, talán még hasonló futballra is képesek lehetnek. Látunk már annál nagyobb furcsaságot is egy Eb-n, hogy a magyarok meglepetést okoznak” – írják.

Eb 2020: Az UEFA-hoz fordultak az olaszok a nyitómeccs előtt – minden hír az Európa-bajnokságról itt!

The post Eb 2020: “Magyarország=partigyilkos” – a Rossi-csapatnál találták meg a csoportunk X-faktorát appeared first on csakfoci.hu.

Hozzászólások

A hozzászólások nincsenek engedélyezve.