Magyar válogatott

A válogatott újonca: “Egy éve még azon gondolkodtam, hogy abbahagyom” (csakfoci.hu)

0

A székesfehérvári születésű és nevelésű támadót, Géresi Krisztiánt 2017-ben gerincsérülés miatt műtötték, emiatt közel másfél évet volt kénytelen kihagyni. Elmondása szerint egy évvel ezelőtt megfordult a fejében, hogy felhagy a futballalt, ezzel szemben a hatalmas akaraterejének és kitartásának köszönhetően immáron a Puskás Akadémiánál formába lendült, és Marco Rossi szövetségi kapitány meghívta a magyar válogatott keretébe.

Vasárnap pedig már a San Marino elleni győztes vb-selejtezőn bemutatkozhatott a nemzeti csapatban, miután a 85. percben Szalai Ádám helyett lépett pályára. Géresi a következőképpen nyilatkozott a debütálásáról.

Nagyon sok embernek kell hálásnak lennem, most például a szövetségi kapitánynak, akitől megkaptam a lehetőséget. Egy éve még azon gondolkodtam, lehet, hogy abbahagyom a futballt. Nagyot fordult a világ, de remélem, ez csak a kezdet. Minden héten azért fogok dolgozni, hogy esetleg több lehetőséget kapjak, hogy meg tudjak ragadni esetleg a válogatottban. Próbáltam gólt rúgni, ott lenni a kapu előtt, hátha lecsorog egy labda, hisz bármikor alakulhat úgy. Most nem jött össze, remélem, hogy egy fontosabb meccsen, amikor 0-0 lesz, gólt tudok rúgni. A válogatottban nagyon sokat tudok fejlődni az edzéseken, amik nagyon nagy intenzitással zajlanak. A mester nagyon nagy taktikai fegyelmet követel meg, mindennap csak tanulni tudok tőle. Nincs fogadalmam, napról napra dolgozok – mondta a 26 éves játékos az M4 Sport kamerái előtt.

 

 

The post A válogatott újonca: “Egy éve még azon gondolkodtam, hogy abbahagyom” appeared first on csakfoci.hu.

Hozzászólások

A hozzászólások nincsenek engedélyezve.